Регистрация / Вход / Закрыть окно

Добавить объявление

Привлекување инвестиции за деловни проекти

01.04.2021 г.

/

2

Привлекување инвестиции за деловни проекти

50 руб

Описание

Контакты

Пандемијата извади многу бизниси од нивните нозе и други кои се соочуваат со сериозни финансиски тешкотии. Ние служиме како посредник на мрежа на инвеститори кои бараат профитабилни бизниси или проекти за инвестирање. Доколку ве интересира оваа понуда, слободно контактирајте не за да разговараме за можните решенија за вашиот бизнис.

Andrzej Świderski

Азербайджан / Агджабеди

+447902842427

Все товары продавца ( 1 )

VIP объявления

Картинка авто